VCA-opleidingen BVCA+vol-VCA

Basis en VOL-VCA cursus

Met het VCA diploma laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die vastgesteld is door VCA. U laat daarmee zien dat u veilig kunt werken. Ook laat u zien dat u rekening houdt met het milieu en de gezondheid van anderen en u zelf. Tijdens onze VCA cursussen komen meerdere onderwerpen aan bod, zoals Wetgeving, Gevaren, risico’s en preventie, Gevaarlijke stoffen, Brand en explosie, PBM en veel meer.

 

VCA cursus en examen

Een goede VCA opleiding is noodzakelijk om uw VCA certificaat te behalen. Tijdens onze cursussen houden wij rekening met de meest recente eind- en toetstermen. Daarnaast wordt het VCA examen afgenomen door een erkende Examencentra VCA. In onze VCA cursus is ook het VCA examen inbegrepen. U volgt een ééndaagse VCA cursus  en maak na de cursus direct het examen zodat u alle cursusstof nog goed beheerst. Het VCA certificaat is persoonsgebonden. U krijgt van ons het originele VCA diploma en een VCA pasje. Uiteraard wordt uw certificaat na het behalen van het examen geregistreerd in het centraal VCA diploma register. Een VCA Certificaat is tien jaar geldig.

 

CCV erkend!

Bent u beroepschauffeur en wilt u dat blijven, dan bent u verplicht om iedere vijf jaar minimaal 35 uur CCV nascholing te volgen. Wilt u een VCA cursus bij ons volgen en deze uren mee laten tellen voor uw code 95, dan kunt u dat aangeven bij uw aanmelding. Wij melden u dan aan bij het CBR. Voor de Basisveiligheid VCA kunt u 7 uur mee laten schrijven, voor de VCA VOL cursus is dat 14 uur! De kosten hiervoor zijn €25,-.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor een cursus of examen?

Offerte aanvragen

Parécom Advies B.V. © 2023

Ontwerp & realisatie Shadow IS